Työvaatteet

Työkäsineet

Venetarvikkeet

Multimarinella on laaja valikoima erilaisia venetarvikkeita. Toimitamme eri ketjuille ja liikkeille kokonaisia venetarvikeosastoja yhdestä moduulista aina kymmenen moduulin kokonaisuuksiin. Katso lisää tuotekuvastostamme

Laituritarvikkeet

Toimitamme haponkestäviä ja kuumasinkittyjä laituritarvikkeitta kaupoille sekä suoraan tunnetuille suomalaisille laitureiden ja satamien valmistajille. Valikoimassamme on tuotteita laitureiden ja veneiden kiinnitykseen sekä ankkurointiin. Valikoimastamme löytyy myös laitureiden ja veneiden törmäyssuojia.

Köysiosastot

Multimarine maahantuo saksalaisia Liros köysiä. Toimitamme eri materiaaleista köysiä purjehdukseen, kiinnitykseen ja ankkurointiin. Köydet on pakattuina joko yksittäin tai keloilla. Valikoimassamme on myös erilaisia teollisuus- ja talousköysiä.

Kettingit, kelakettingit ja sakkelit

Valikoimamme käsittää erimittaisia kelakettinkejä ja ankkurointikettinkejä sinkittynä ja haponkestävänä. Toimitamme myös luokiteltuja G60 ja G70 kettinkejä (Det Norske Veritas luokitus).

Peitteet ja suojat

Erikokoiset kevytpeitteet, kestopeitteet sekä rakennuspeitteet löytyvät suoraan varastostamme.

Vaijerit

Varastossamme on sinkittyjä ja ruostumattomia vaijereita yksittäispakattuina sekä keloilla.

Ruuvit ja pultit

Valikoimassamme on paljon erilaisia haponkestäviä ruuveja, pultteja ja muttereita. Toimitamme ruuviosastoja myös sinkityistä kate- ja terassiruuveista.

Koristeketjut

Valikoimassamme on laajasti erilaisia koristeketjua keloilla sekä yksittäispakattuina.

Turva- ja asekaapit

Toimitamme hyväksyttäjä (EN 14450) turva- ja asekaappeja. Valikoimassamme on myös edullisempia kaappeja säilytykseen ja lukitukseen.